Burger, keurslager ('t Loo)

Natuurlijk lekker

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven.

De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u Nieuw Zeelands lamsvlees en met de feest- en paasdagen ook Hollands lamsvlees.

Hieronder ons assortiment

  • Lamsbout
  • Lamslapjes
  • Lamskotelet
  • Lamsracks
  • Lamsrollade
  • Lamsfilet
  • Lamsshoarma
  • Lamszadel
  • Lamscarré
  • Lamsribbetjes
  • Lamsragoutvlees
  • Lamspoulet